RAKIA AND SPIRITS FEST
ноември 25, 2023

Потопете се в балканските и световни вкусове и традиции на
Фест на ракията и спиртните напитки 2023!
Пригответе се за уникално пътешествие из сърцето на Балканите и света на Ракия и спиртни напитки Fest 2023!
Тазгодишният фестивал обещава завладяващо изживяване, което ще развълнува вкусовите рецептори, ще открие културни съкровища и ще създаде връзки както никога досега.
Дати: 9-10 декември 2023
г Място: Национален дворец на културата (НДК), зала 6
⏰ Работно време: 12:00 – 21:00
➢Ракия и спиртни напитки 2023 обединява повечето производители на ракия от България и уважавани колеги от съседните балкански страни. Този фестивал ще включва над 300 вида ракия и спиртни напитки, позволявайки ви да изследвате дълбините на балканското наследство чрез всяка глътка.
➢Културен опит: Ракията е национална спиртна напитка, която има много дълбоки корени в българската култура. Ракия и спиртни напитки Фест може да предостави уникална възможност да научите повече за историята и традициите около ракията.
➢Запознайте се с производителите: На Ракия и спиртни напитки можете да се срещнете с производителите на ракия и спиртни напитки и да научите повече за методите им на производство и качеството на техните продукти.
➢Събиране с приятели: Празникът на ракията и спиртните напитки може да бъде забавен начин да се съберете с приятели и да прекарате време заедно, опитвайки нови напитки и храна.
➢Присъединете се към нас в Коктейлната зона, където опитни бармани създават изобретателни комбинации, които празнуват духа на креативността. Независимо дали сте начинаещ или ентусиаст, тези ексклузивни творения ще оставят своя отпечатък върху вкусовата ви памет.
➢Изобилие от разкошни гастрономически изкушения – The Food Zone ви кани с вкусни лакомства, които са идеалното допълнение към вашите духовни изследвания.
➢Пазаруване и още – В допълнение към дегустацията, зоната за пазаруване е вашият вход към вашата собствена колекция у дома. Включете се в сделките и покупките на място, за да сте сигурни, че любимите ви продукти ще ви радват дълго след като фестивалът приключи.
Все пак Ракия и спиртни напитки е място, където можете да срещнете стари приятели, да откриете нови или да побъбрите с любители на ракията и спиртните напитки, да откриете нови вкусове и да си прекарате добре заедно.

Начало

Вашият коментар

Your email address will not be published.

0
Вашата количка е празна!

Все още не те добавили нищо.

Към магазина